Nieuw project: City North!

Vol trots kunnen wij melden dat TGM Façades UK Ltd. en Telford Homes Plc., na een intensieve tenderfase, een intentieverklaring hebben getekend voor het project City North te Londen. Op wens van de klant heeft TGM in de tenderfase haar kennis en kunde ingezet in het technisch verbeteren en financieel optimaliseren van deze uitdagende gevels.

Het project, gelegen in de Noord Londense wijk Finsbury Park, bevat in totaal 355 appartementen, circa 10.000 mretail, kantoren en een metro station. Het project bestaat uit vier bouwblokken, waarvan twee woontorens met een hoogte van circa 105 m.

TGM Façades UK Ltd. is verantwoordelijk voor het totale ontwerp en de realisatie van de gevels van alle bouwblokken. De leveringsomvang van het project bestaat uit circa 3600 mvliesgevels en ca. 13.700 melementengevel voorzien van te openen delen. Het project zal naar verwachting eind 2019 worden opgeleverd. Met dit prachtige project in de orderportefeuille is een stevige basis gelegd voor de verdere groei van TGM in de Engelse markt.