Stage bij TGM

Ontwikkeling in de breedste zin van het woord staat bij TGM hoog in het vaandel. Wij bieden jou graag de mogelijkheid om stage te komen lopen of je afstudeeronderzoek bij ons te komen doen.

De jeugd heeft de toekomst!

Stage bij TGM betekent werkzaamheden uitvoeren in een dynamische werkomgeving. Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste studenten die waardevolle werkervaring willen opdoen.

Stage

Opleiding MBO of HBO

Duur 3 maanden

Student Bedrijfsadministrateur / Junior-assistent accountant

Na het leren van de theoretische kennis wordt het hoog tijd om die kennis in de praktijk te brengen. Of je nu een technische of een administratieve opleiding volgt; je krijgt vanaf de eerste dag verantwoordelijkheid en zult een hoop leren van je nieuwe collega’s!

Afstudeerstage

Opleiding MBO of HBO

Duur 6 maanden

afstuderen

Volg je een HBO of universitaire opleiding, dan bieden wij je een interessante plek om af te studeren!
Je krijgt de kans om waardevolle input te verzamelen bij collega’s, klanten en relaties. Samen met je stagebegeleider bepaal je het onderwerp van je afstudeerproject.

Stage

Opleiding Secretaresse

Duur Nader te bepalen

Je bent dienstverlenend ingesteld en je neemt graag werk uit handen. Als secretaresse ben je een spin in het web en zorg je dat alle zaakjes op kantoor soepel verlopen. Als persoonlijkheid heb je geen moeite om meerdere ballen tegelijkertijd hoog te houden en goed georganiseerde opdrachten geven je voldoening!

Zie je adhoc werkzaamheden als een uitdaging en ben je klaar om je theorie in de praktijk te brengen? Wij nemen je graag mee in onze organisatie!

 

Ben jij die enthousiaste, leergierige student die graag ervaring op wil doen binnen een innoverende onderneming? Mail dan naar:

personeel@tgm.nl Ervaring van onze stagiairs
en afstudeerders

Madelon

Periode september 2018 -februari 2019

(Student Bedrijfsadministrateur / Junior-assistent accountant – Summa College)

Dit schooljaar kregen we de kans om onze theorie ook in de praktijk toe te passen door een stage te volgen. Ik ben in contact gekomen met TGM, al snel volgde er een gesprek waarin besproken werd wat er van mij werd verwacht en welke taken ik uit zou kunnen voeren binnen TGM. Inmiddels ben ik gestart met mijn stage en heb ik het heel erg naar mijn zin! Niet alleen de werkzaamheden spreken me erg aan, maar ook de werksfeer en de samenwerking met mijn collega’s.

Mijn werkzaamheden bestaan voor nu uit het boeken van de bank, verwerken van inkoopfacturen en diverse administratieve handelingen. Ik ben ervan overtuigd dat ik hier de komende zes maanden enorm veel zal leren en een goede praktijkervaring op zal doen!