Stage bij TGM

Ontwikkeling in de breedste zin van het woord staat bij TGM hoog in het vaandel. Wij bieden jou graag de mogelijkheid om stage te komen lopen of je afstudeeronderzoek bij ons te komen doen. Stage bij TGM betekent werkzaamheden uitvoeren in een dynamische werkomgeving.

De jeugd is de toekomst!

Ben jij die enthousiaste, leergierige student die graag ervaring op wil doen binnen een innoverende onderneming? Mail dan naar:

personeel@tgm.nl Ervaring van onze stagiairs
en afstudeerders

Madelon Vereijken

Periode 2018-2019

(Student Bedrijfsadministrateur / Junior-assistent accountant – Summa College)

Dit schooljaar kregen we de kans om onze theorie ook in de praktijk toe te passen door een stage te volgen. Ik ben in contact gekomen met TGM, al snel volgde er een gesprek waarin besproken werd wat er van mij werd verwacht en welke taken ik uit zou kunnen voeren binnen TGM. Inmiddels ben ik gestart met mijn stage en heb ik het heel erg naar mijn zin! Niet alleen de werkzaamheden spreken me erg aan, maar ook de werksfeer en de samenwerking met mijn collega’s.

Mijn werkzaamheden bestaan voor nu uit het boeken van de bank, verwerken van inkoopfacturen en diverse administratieve handelingen. Ik ben ervan overtuigd dat ik hier de komende zes maanden enorm veel zal leren en een goede praktijkervaring op zal doen!

Rick Thommassen

Periode 2017

(Student Finance and Control - Zuyd Hogeschool )

Afgelopen schooljaar heb ik mijn meeloopstage mogen doen bij TGM, het bleek een schot in de roos. Niet alleen qua werkzaamheden maar ook qua sfeer op de werkvloer, deze is heel open en persoonlijk, heel anders dan bij de bedrijven waar ik hiervoor stage heb gelopen.

Als stagiaire bij TGM krijg je voldoende ruimte om kennis te maken met (voor jou nieuwe) werkzaamheden binnen je vakgebied, zo was mijn hoofdopdracht het opstellen van de verschillende kostenbudgetten voor 2018. Naast mijn hoofdopdracht heb ik natuurlijk nog tal van andere ‘kleinere’ werkzaamheden uitgevoerd gedurende mijn stage. Ook heb ik mee kunnen kijken bij Peter Raap, de CFO van TGM.

Voor mij was mijn stage bij TGM een geweldige ervaring en een verrijking voor mij als persoon en young professional. Ik zou jou, als gemotiveerde, stagezoekende student TGM zeker aan kunnen raden als stageplek, het gaf mij een heel andere kijk op het bedrijfsleven.

Sagar Chauhan

Periode 2019

(Student International Business – Avans Hogeschool Breda)

Als afsluiting van mijn opleiding ben ik op zoek gegaan naar een afstudeerstage met een bijpassende opdracht. In dit proces ben ik bij TGM uitgekomen en ik kon me achteraf gezien geen beter bedrijf wensen! De bedrijfscultuur is gezellig en informeel, waarin er ook erg flexibel met elkaar wordt omgegaan. Je scriptie schrijven is een stressvolle periode maar TGM vermindert dit voor een groot aandeel, door alle ruimte en flexibiliteit te geven. Er wordt genoeg ruimte gegeven om zelf je dagindeling in te planning waarin je scriptie continu als prioriteit wordt gezien. Tijdens mijn scriptie heb ik ook top begeleiding gehad van Pim Leenders, CCO van TGM. Door zijn kennis en lange ervaring in de gevelbouw heeft hij mij op bepaalde inzichten gebracht die belangrijk zijn geweest voor in mijn scriptie. Daardoor heeft hij, en andere collega’s mij ook interessante kennis bij kunnen brengen over de gevel zelf. Bij TGM ben je absoluut geen nummertje en sta je er niet alleen voor.  Als ik opnieuw zou moeten kiezen, zou ik vast en zeker weer TGM kiezen. Voor mij was het een leerzame periode waarin ik me echt goed heb kunnen ontwikkelen door verrijking in kennis. Ik raad het elk ander gemotiveerde student aan om als stagiair bij TGM aan de slag te gaan!

 

Imke van Eijk

Periode 2019

(Student bedrijfsadministrateur)

Dit schooljaar moest ik een eindstage zoeken, via school kwam ik in contact met TGM. Als stagiaire bij TGM krijg je veel ruimte om nieuwe dingen te leren. Doordat het een relatief klein bedrijf is, ken je de meeste collega’s waardoor de werksfeer ook heel open is. Ook word je hier niet als stagiaire gezien, maar als een volwaardige collega. Naast mijn eindopdrachten heb ik ook bij andere afdelingen meegeholpen, zoals bijvoorbeeld inkoop en secretariaat, zo heb ik ook toch wat extra kennis opgedaan. TGM gaf me genoeg tijd en ruimte om aan mijn school opdrachten te werken. Voor mij was het een erg leuke stage, maar ook zeer zeker een leerzame ervaring!

Veerle van Cauwenberghe

Periode 2022-2023

(Student Management Assistant - ROC Ter AA)

Als kind kwam ik altijd langs het gebouw met die ‘gekke ramen’. Ik heb me altijd afgevraagd wat voor het bedrijf het nu precies was. Toen ik TGM tegenkwam op Stagemarkt.nl heb ik geen seconde getwijfeld en meteen contact opgenomen. De stage was precies zoals mijn eerste indruk, collega’s zijn heel open en warm en er wordt goed voor iedereen gezorgd.

Wat stagelopen bij TGM zo leuk maakt, is dat je als Management Assistant met alles en iedereen in aanraking komt. Je bent de hele dag alle collega’s aan het ontzorgen. Je regelt personeelsfeesten, events, agendabeheer, dagelijkse lunch en nog veel meer.

Mijn stage bij TGM was geweldig, iedere dag ging ik met plezier. Je wordt als een volwaardige collega gewaardeerd en je kunt er vooral veel leren. Na mijn stage ben ik er blijven werken en heb het nog steeds naar mijn zin!

Jill Hendrikx

Periode 2023

(Student Juridisch Administratief Dienstverlener/ Medewerker Human Resource Management – Richting HRM - Summa College)

Graag wilde ik mijn opleiding afsluiten met een fijne afstudeerstage. Om deze reden ging ik op zoek naar een bedrijf waar ik veel kon leren, maar ook een leuke periode tegemoet zou gaan. In samenwerking met TGM is dit doel zeker bereikt!

Zelf heb ik stage gelopen op de HR-afdeling (personeelszaken). Hier zijn veel diverse taken aan bod gekomen die ik heb mogen oppakken. Ik vond het erg fijn dat ondanks je ‘stagiaire’ bent, tóch overal in wordt betrokken als een volwaardige collega. Mij werd erg veel informatie en gegevens toevertrouwd, wat mij een heel fijn gevoel gaf.

Er is geen een dag geweest dat ik met tegenzin naar TGM moest gaan, hierdoor is deze periode erg snel voorbij gegaan. Door TGM heb ik een heel mooi beeld gekregen over hoe het bedrijfsleven eruit kan zien. Ook werd mij genoeg tijd gegeven om aan mijn schoolopdrachten te werken. Ik ben heel tevreden dat ik met deze stage mijn opleiding perfect heb kunnen afronden!

Stage

Opleiding MBO of HBO

Duur 3 maanden

Student Bedrijfsadministrateur / Junior-assistent accountant

Na het leren van de theoretische kennis wordt het hoog tijd om die kennis in de praktijk te brengen. Of je nu een technische of een administratieve opleiding volgt; je krijgt vanaf de eerste dag verantwoordelijkheid en zult een hoop leren van je nieuwe collega’s!

Afstudeerstage

Opleiding MBO of HBO

Duur 6 maanden

afstuderen

Volg je een HBO of universitaire opleiding, dan bieden wij je een interessante plek om af te studeren!
Je krijgt de kans om waardevolle input te verzamelen bij collega’s, klanten en relaties. Samen met je stagebegeleider bepaal je het onderwerp van je afstudeerproject.