TGM steunt goede doelen

Er zijn op de wereld veel mensen die aan de onderkant van het bestaan leven. In het kader van de kerstgedachte hebben we vorig jaar besloten om onze relaties geen kerstgeschenk aan te bieden maar dit geld te doneren aan een goed doel. Kerst 2015 hebben we een mooie bijdrage geleverd aan Stichting Straatkinderen Medellín. Omdat zij zo dankbaar waren hebben we besloten om ook dit jaar weer goede doelen te steunen.

Samen met onze medewerkers hebben we gebrainstormd over verschillende doelen, maar omdat we elke stichting even waardevol vinden hebben we besloten om deze allen te steunen. Zo hebben we een bedrag van €4000 verdeeld over onderstaande doelen. Klik op de stichting om meer te weten te komen over deze goede doelen!

Tot slot hebben we een mooi bedrag gedoneerd aan Kerstpakketten-actie Asten. De H. Franciscusparochie en het Sint Joris Gilde in Asten hebben samen honderd kerstpakketten verzameld, welke ze afgeleverd hebben bij Onis Vluchtelingenwerk en LEVgroep Maatschappelijk Werk. Onze collega Carla Verkooijen heeft vrijdag 9 december haar steentje bijgedragen door bij de Plus Supermarkt deze pakketten in te zamelen.

Wij zijn ervan overtuigd dat alle bedragen op een goede plek terecht komen en wensen allen een bijzonder mooie kerst toe!