SBD Certificaat behaald!

Na het behalen van eerdere bedrijfscertificaten mogen wij het “SBD Third Party Certification” aan ons rijtje toevoegen! Het certificaat, specifiek voor de Engelse markt, is ontwikkeld door de Assocation of Chief Police Office, zij regelen alles omtrent de initiatieven betreft criminaliteitspreventie. De kans op criminaliteit vermindert wanneer de ontwikkeling van een gebouw de minimumnorm van fysieke veiligheid heeft bereikt; denk hierbij aan deuren, sloten, ramen, verlichting, alarmen etc.

SBD (Secured by Design) geeft door middel van het uitbrengen van certificaten aan dat een gebouw voldoet aan het beveiligingsniveau van de verzekeringsmaatschappijen. Voordat we het “SBD Third Party Certificate” behaalde heeft er een audit plaatsgevonden bij TGM’s hoofdkantoor te Asten en in ons productiebedrijf AGT te Neeroeteren België. Door TGM en AGT werd op dat moment gewerkt aan verschillende elementen voor het project Elephant & Castle MP1. Het project maakt onderdeel uit van het totale master plan Elephant & Castle South Garden, welke in totaal 6 bouwfases heeft. Masterplan 1 bestaat uit 11 woonblokken, waarvan er 10 zijn voorzien van aluminium ramen, deuren en schuifdeuren, al dan niet uitgevoerd conform de SBD eisen.

Door het beoordelen van de prestaties en het controleren van het kwaliteitsmanagement hebben we aan kunnen tonen dat ons product voldoet aan de hoog gestelde eisen, welke tevens vermeld staan in de ISO9001 certificering.

Project Elephant & Castle MP1: