Stratford Central – Angel Lane

Projectfeiten

Plaats
Londen
Opdrachtgever
Telford Homes Plc.
Architect
Stockwool

Stratford Central wordt door TGM Projects in opdracht van Telford Homes Plc. naar het ontwerp van architectenbureau Stockwool gerealiseerd. Deze 31 verdieping hoge woontoren in het centrum van Stratford brengt het stedelijke leven naar een nieuw niveau. Luxe en transparantie staan centraal binnen het ontwerp waardoor veel aandacht wordt besteed aan de kwaliteit en de uitwerking van de verschillende typen geveldelen.

TGM Projects is als onderaannemer de eindverantwoordelijke voor de engineering en realisatie van alle aluminium, stalen en volglazen geveldelen. Daarnaast worden door TGM Projects de balustrades, vloerrandafwerkingen en stalen geprefabriceerde balkons gerealiseerd. De leveringsomvang bestaat uit: 1016 kozijnen, 2351mvliesgevels met schuifpuien, 1520melementengevel inclusief te openen delen en schuifpuien, 215mstructureel verlijmde glas gevel en 886 m1 glazen balustrades.

Het project zal begin september 2016 gestart gaan worden en verwacht wordt dat medio 2018 de laatste onderdelen opgeleverd zullen worden.