Donatie 2016

Net voor de kerstperiode gaven we aan dat we samen met onze medewerkers verschillende projecten en organisaties uit hebben gekozen; projecten en organisaties welke volgens ons een mooie donatie kunnen gebruiken. Omdat we elke stichting even waardevol vonden, hebben we besloten om deze allen te steunen.

Zo hebben we in de laatste maand van afgelopen jaar € 4000,- verdeeld over 7 organisaties. Inmiddels hebben we van ieder mooie bedankbrieven ontvangen, en lieten ze weten welke acties met onze donatie wordt ondernomen.

Zo gaf Stichting Actie Calcutta India aan het bedrag volledig te bestemmen aan project Brickfieldschools, The Gambia Adventure kon met het bedrag eindelijk een nieuw dak realiseren voor de school zodat ze ook in het regenseizoen droog in de klas kunnen zitten. Sint Jorisgilde heeft 100 kerstpakketten verzameld voor geselecteerde gezinnen, door onze bijdrage hebben ze in alle kerstpakketten ook nog een Plus Waardebon kunnen voegen van €5.

KWF Kankerbestrijding en ALS Spierziekten Nederland zullen de giften voornamelijk gebruiken voor onderzoeken. En tot slot nog Ronald Mc Donald Kinderfonds en Ouderenfonds, hopelijk kunnen zij weer een glimlach toveren op het gezicht van de kinderen en ouderen..