Corona maatregelen

Het Coronavirus is uitgegroeid tot een pandemie en treft daarmee miljoenen mensen over de hele wereld, waarbij uitzonderlijke en vergaande gezondheids- en veiligheidsmaatregelen worden getroffen. TGM doet er alles aan om de service te blijven bieden die onze relaties van ons mogen verwachten. Onze ICT voorzieningen zijn ingericht om alle – bij ons beschikbare – gegevens veilig op te slaan, op te vragen én te kunnen verwerken, binnen en buiten ons kantoor. Dit houdt in dat onze medewerkers daar waar mogelijk thuis kunnen werken.

De gezondheid van onze medewerkers en hun gezinsleden staat voorop. Ook binnen ons kantoor wordt rekening gehouden met de voorschriften die zijn opgesteld, waarbij wij proberen om persoonlijke besprekingen te beperken.

Voor onze productie- en montagemedewerkers is thuis werken helaas niet mogelijk. Hiervoor zijn maatregelen getroffen om de kans op besmetting te minimaliseren. Bovenstaande maatregelen zijn noodzakelijk om de continuïteit van onze werkzaamheden zoveel mogelijk te waarborgen.

Directie en Managementteam van de TGM-groep.