Afstudeerstage Sagar Chauhan

Het afgelopen half jaar heeft Sagar Chauhan bij ons een marktonderzoek uitgevoerd, voor zijn opleiding International Business aan de Avans Hogeschool Breda. Benieuwd naar zijn ervaring?

Als onderdeel van en afsluiting van mijn opleiding ben ik op zoek gegaan naar een afstudeerstage met een bijpassende opdracht. In dit proces ben ik bij TGM uitgekomen en ik kon me achteraf gezien geen beter bedrijf wensen! De bedrijfscultuur is gezellig en informeel onder de collega’s, waarin er ook erg flexibel met elkaar wordt omgegaan.

Als ik opnieuw zou moeten kiezen, zou ik vast en zeker weer TGM kiezen. Je scriptie schrijven is in het algemeen gewoon een stressvolle periode veroorzaakt door alle criteria, maar TGM vermindert dit voor een groot aandeel door jou, ten eerste, alle ruimte en flexibiliteit te geven. Er wordt genoeg ruimte gegeven om zelf je dagindeling in te plannen waarin je scriptie continu als prioriteit wordt gezien door TGM. TGM heeft ook altijd aangegeven dat ik vanuit huis kon werken op momenten dat dat handiger zou zijn in combinatie met school of interviews voor mijn onderzoek. Bovendien, heb ik tijdens mijn scriptie ook top begeleiding gehad door Pim Leenders, de CCO van TGM. Door zijn kennis en lange ervaring in de gevelbouw heeft hij mij op bepaalde inzichten gebracht die belangrijk zijn geweest voor mijn scriptie. Bij TGM ben je absoluut geen nummertje en sta je er niet alleen voor.

Daarnaast heeft TGM mij de mogelijkheid gegeven om me te verdiepen in de taken van de calculatie afdeling, wat waardevol was voor mijn ontwikkeling. Als ik opnieuw zou moeten kiezen, zou ik vast en zeker weer TGM kiezen. Voor mij was het een zeer leerzame periode waarin ik me echt goed heb kunnen ontwikkelen door verrijking in kennis. Kortom, ik raad het elk ander gemotiveerde student om als stagiair bij TGM aan de slag te gaan!