Stage bij TGM

Ontwikkeling in de breedste zin van het woord staat bij TGM hoog in het vaandel. Wij bieden jou graag de mogelijkheid om stage te komen lopen of je afstudeeronderzoek bij ons te komen doen. Stage bij TGM betekent werkzaamheden uitvoeren in een dynamische werkomgeving. Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste studenten die waardevolle werkervaring willen opdoen.

De jeugd heeft de toekomst!

Afgelopen schooljaar heb ik mijn meeloopstage mogen doen bij TGM, het bleek een schot in de roos. Voor mij was mijn stage bij TGM een geweldige ervaring en een verrijking voor mij als persoon en young professional. - Student Rick, Finance and control

Stage

Opleiding MBO of HBO

Duur 3 maanden

Student Bedrijfsadministrateur / Junior-assistent accountant

Na het leren van de theoretische kennis wordt het hoog tijd om die kennis in de praktijk te brengen. Of je nu een technische of een administratieve opleiding volgt; je krijgt vanaf de eerste dag verantwoordelijkheid en zult een hoop leren van je nieuwe collega’s!

Afstudeerstage

Opleiding MBO of HBO

Duur 6 maanden

afstuderen

Volg je een HBO of universitaire opleiding, dan bieden wij je een interessante plek om af te studeren!
Je krijgt de kans om waardevolle input te verzamelen bij collega’s, klanten en relaties. Samen met je stagebegeleider bepaal je het onderwerp van je afstudeerproject.

Ben jij die enthousiaste, leergierige student die graag ervaring op wil doen binnen een innoverende onderneming? Mail dan naar:

personeel@tgm.nl Ervaring van onze stagiairs
en afstudeerders

Madelon Vereijken

Periode 2018-2019

(Student Bedrijfsadministrateur / Junior-assistent accountant – Summa College)

Dit schooljaar kregen we de kans om onze theorie ook in de praktijk toe te passen door een stage te volgen. Ik ben in contact gekomen met TGM, al snel volgde er een gesprek waarin besproken werd wat er van mij werd verwacht en welke taken ik uit zou kunnen voeren binnen TGM. Inmiddels ben ik gestart met mijn stage en heb ik het heel erg naar mijn zin! Niet alleen de werkzaamheden spreken me erg aan, maar ook de werksfeer en de samenwerking met mijn collega’s.

Mijn werkzaamheden bestaan voor nu uit het boeken van de bank, verwerken van inkoopfacturen en diverse administratieve handelingen. Ik ben ervan overtuigd dat ik hier de komende zes maanden enorm veel zal leren en een goede praktijkervaring op zal doen!

Rick Thommassen

Periode 2017

(student Finance and Control - Zuyd Hogeschool )

Afgelopen schooljaar heb ik mijn meeloopstage mogen doen bij TGM, het bleek een schot in de roos. Niet alleen qua werkzaamheden maar ook qua sfeer op de werkvloer, deze is heel open en persoonlijk, heel anders dan bij de bedrijven waar ik hiervoor stage heb gelopen.

Als stagiaire bij TGM krijg je voldoende ruimte om kennis te maken met (voor jou nieuwe) werkzaamheden binnen je vakgebied, zo was mijn hoofdopdracht het opstellen van de verschillende kostenbudgetten voor 2018. Naast mijn hoofdopdracht heb ik natuurlijk nog tal van andere \\\’kleinere\\\’ werkzaamheden uitgevoerd gedurende mijn stage. Ook heb ik mee kunnen kijken bij Peter Raap, de CFO van TGM.

Voor mij was mijn stage bij TGM een geweldige ervaring en een verrijking voor mij als persoon en young professional. Ik zou jou, als gemotiveerde, stagezoekende student TGM zeker aan kunnen raden als stageplek, het gaf mij een heel andere kijk op het bedrijfsleven.