TGM Service en Onderhoud

Service en Onderhoud
Service en Onderhoud

Service en onderhoud

Een mooie gevel, die houdt u graag intact. Immers, met goed technisch en esthetisch onderhoud voorkomt u schade, behoudt de gevel zijn waarde en – ook niet onbelangrijk - voldoet u aan de onderhoudsverplichting van de garantie. Daarom heeft TGM alle kennis en expertise in huis om uw gevel goed en duurzaam te onderhouden.

Wat we doen

Onderhoud gaat verder dan het vakkundig reinigen van glas en profielen; ook de functionaliteit van draaiende delen en sloten, kitverbindingen en bouwkundige aansluitingen wordt door onze VCA-gecertificeerde monteurs gecontroleerd en hersteld. Als u kiest voor een project-specifiek meerjarig onderhoudscontract ziet u precies wat het onderhoud u jaarlijks kost én wat het u oplevert. Bijvoorbeeld een langere garantieperiode vanuit de producent.

Goed voor materiaal en milieu!

De ene gevel is de andere niet. Moderne architectuur met grote glaspartijen, kunststof beplating, aluminium profielen en graniet vragen bijvoorbeeld om een heel andere aanpak dan metselwerk en beton. TGM heeft voor ieder materiaal de juiste werkwijze en producten; die niet alleen goed zijn voor de gevel, maar ook voor het milieu.

Service: snel en adequaat

Mocht er door storm, inbraak of breuk toch schade aan uw gevel komen, dan kunt u ons 24 uur per dag bereiken. We zijn snel ter plaatse om een oplossing te realiseren. Daarbij houden wij altijd rekening met de primaire processen in een gebouw. Daarop passen we onze werkzaamheden en planning aan, zodat de overlast tot een minimum kan worden beperkt.