TGM Engineering

Vanuit de ambitie om altijd het hoogst haalbare te realiseren, is ons team engineers in staat uw vraag te vertalen naar innovatieve geveloplossingen. Met behulp van de meest moderne middelen verzorgt TGM Engineering het hele engineeringsproces: van ontwerp tot en met werkplaatstekeningen. Dat doen we niet alleen voor projecten van TGM, ook collega-gevelbouwers, architecten en adviesbureaus maken van dit specialisme gebruik.

Kennis

Onze ervaren CAD-engineers maken gebruik van een uitgebreide digitale bibliotheek met daarin alle gangbare profielsystemen van staal, hout en aluminium en een schat aan eigen ontwikkelde profielen. Uiteraard wordt de database continu aangevuld met de meest actuele technische kennis en informatie.

Integreren

Bij het visualiseren en afstemmen van gecompliceerde geveloplossingen realiseert TGM Engineering 3D modellen die geïntegreerd kunnen worden in een BIM omgeving. BIM staat voor Bouwwerk Informatie Model, een vooruitstrevende online software-oplossing, waarin alle informatie over een gebouw en zijn omgeving wordt samengevoegd en op elkaar afgestemd.

Online communicatie

Behalve met BIM werkt TGM ook met andere online communicatiesystemen zoals File2share, Extranet, Docstream, Buildonline, planConnect, Livelink en Fusion. Hierin wordt alle benodigde informatie over het bouwproces centraal opgeslagen, zodat alle bouwpartners continu toegang hebben tot de juiste en meest recente informatie. Verbeterde communicatie, hogere efficiëntie en een belangrijke reductie van faalkosten zijn het gevolg!