Realisatie

Realisatie van gevelprojecten

De kunst van slim bouwen is niet dat TGM de oplossing heeft. Het draait om samenwerken en open communiceren. Die houding zit in onze cultuur. Op die manier zijn we in staat niet alleen een goed eindproduct neer te zetten maar ook bouwprocessen en logistieke stromen in elkaar te schuiven zodat doorlooptijden korter worden.

Inkoop

Onze zorgvuldige inkopers zien erop toe dat alle materialen op tijd en met de juiste garantie-certificaten worden geleverd. Volgens de geldende eisen en afspraken, zodat kwaliteit en doorlooptijd gewaarborgd zijn.

Productie

TGM laat de ingekochte onderdelen tot eindproduct samenstellen bij vaste partners in de Benelux. Onze partners werken met de meest hoogwaardige productiemethodes en –middelen.

Montage

Onder leiding van onze montageleiders monteren onze bekwame monteurs de producten op de bouw tot eindoplossing. Dankzij onze efficiënte bouwmethodes en goede logistieke afstemming met andere bouwdisciplines verloopt dit snel en soepel. Dat is slim bouwen.

Projectmanagement

TGM richt het bouwproces zo in dat er zo weinig mogelijk verspilling is van materiaal en tijd. Dit doen we door goed overleg te hebben met alle partijen en door snel te schakelen, ook bij eventuele wijzigingen. Transparant zijn en verantwoordelijkheid nemen, dat zit bij ons in het bloed.